Seznam kakovostnih WordPress tem

  • Post author:
  • Post published:11 septembra, 2020

V tem prispevku smo naredili seznam kakovostnih WordPress tem. Razdelili smo jih na brezplačne in plačljive. Vse teme so po mnenju strokovnjakov in nas kakovostne in vredne ogleda, ter uporabe.

Ne glede na to, ali iščete najboljše WordPress teme za podjetja, najboljše WordPress teme za blog ali samo lepo in cenovno dostopno spletno stran za kakršen koli namen, vas nabor naslednjih tem ne bo razočaral in jih je vredno pogledati:

Brezplačne teme:

1. OceanWP

Ta tema je na vrhu našega seznama kot ena najboljših večnamenskih tem. Uporabite jo lahko za katero koli vrsto spletnega mesta, vključno z e-trgovino ali spletnimi mesti za članstvo.

Sama tema je tudi izbrana kot podloga za našo DigitalSGmarketing spletno stran.

Je ena najhitreje rastočih tem WordPress, pripravljena je na e-trgovino in ima hiter čas nalaganja strani. S programom OceanWP so spletna mesta videti čudovito tudi na zaslonih mobilnih naprav in tabličnih računalnikov, saj ima odziven dizajn.

2. Astra

Druga močna in hitro rastoča brezplačna WordPress tema je Astra. S to super hitro temo lahko z eno od vnaprej izdelanih predlog spletnega mesta zmanjšate čas, ki ga porabite za oblikovanje spletnega mesta.

Lahko prilagodite tone stvari brez ene vrstice kode in enostavno spreminjate barve ali pisave, tako da se lahko ujemate s svojo blagovno znamko.

V času pisanja vloga je tema bila onemogočena za 2 tedna s strani WordPressa zaradi kršenja pravil, vendar ostaja ena izmed top tem.

3. Hestia

Hestia je ena izmed najbolj priljubljenih tem s številnimi ocenami s 5 zvezdicami. Hestia je elegantna in moderna tema na eni strani, ki je prilagodljiva za vse vrste spletnih mest. Osredotoča se na hitrost in zmogljivost, zato se vaše spletno mesto hitro naloži.

Izdelana je s strani ThemeIsle, ki je ena izmed najbolj znanih in popularnih trgovin s temami.

4. Neve

Neve od Themeisle je na naš seznam prišel, ker se zavzema za mobilnost, zato ima čudovit, odziven dizajn. Brezplačna tema je združljiva tudi s priljubljenimi graditelji strani, zato omogoča izdelavo spletnih mest dostopno vsem. In ker prihaja iz Themeisle, veste, da bo ta lahka tema zanesljivo posodobljena.

Plačljive teme

1. Divi

Divi je vodilna tema WordPress ekipe Elegant Themes, ki vam lahko pomaga ustvariti katero koli vrsto spletnega mesta z WordPressom. Ker prihaja s temo Extra in nekaj uporabnimi vtičniki za 89$, je to odlična opcija.

Ena najboljših lastnosti te priljubljene WordPress teme je integrirani Divi Builder. To orodje povleci in spusti olajša ustvarjanje in oblikovanje spletne strani.

Ob nakupu dobite tudi naraščajočo izbiro vnaprej izdelanih predlog spletnih strani, kar so lahko odlična osnova za vaše lastne postavitve. Te predloge zajemajo širok spekter scenarijev, vključno z več postavitvami domačih strani, ter vse ključne strani, ki jih potrebuje dobro spletno mesto. Divi vključuje tudi popolno podporo za e-trgovino, zaradi česar je odlična izbira za spletne trgovine.

Divi je na voljo že nekaj let in se od izdaje redno posodablja in izboljšuje. Z dodajanjem novih funkcij in izboljševanjem je Divi vedno boljši in boljši.

2. TheGem

TheGem je nov dodatek k tej zbirki najbolj priljubljenih WordPress tem.

Z več kot 80 kreativnimi predlogami, med katerimi izbirate, lahko to večnamensko temo uporabite za ustvarjanje skoraj vseh vrst spletnih mest z WordPressom. Vsaka predloga spletnega mesta TheGem, ki zajema več kategorij in stilov oblikovanja, je bila zgrajena po zelo visokih standardih. Pravzaprav je pošteno reči, da bi bilo mogoče vsako od teh predstavitev posamično prodati. Kakorkoli že, kdor izbere TheGem, dobi dostop do zelo impresivne knjižnice predlog spletnih strani.

Izbirate med več kot 400 kreativnimi predlogama za domačo stran in notranjo vsebino vašega spletnega mesta. Tudi prilagajanje vašega spletnega mesta ni težava in ponujene možnosti vam pomagajo objasniti, zakaj je TheGem ena izmed najbolj priljubljenih tem WordPress, ki so danes na voljo.

Kljub močnemu poudarku na oblikovanju in vnaprej izdelanih vsebinah, ustvarjalci TheGem niso spregledali drugih bistvenih vidikov ustvarjanja zmagovalne teme. Če za svoj projekt izberete TheGem, se bo vaše spletno mesto hitro naložilo, optimiziralo za iskalnike in seveda bo zelo prijazno do mobilnih naprav. Kot ste pričakovali od najbolj prodajane teme, je bil TheGem zasnovan tako, da v celoti sodeluje z vodilnimi vtičniki drugih proizvajalcev, kot so WooCommerce, Contact Form 7, Yoast SEO in drugi. Paket vključuje tudi dober izbor uporabnih premium vtičnikov brez dodatnih stroškov (WP Bakery Page Builder).

Ne glede na vrsto spletnega mesta, ki ga ustvarjate, vam predloge teme TheGem lahko pomagajo pri lažji postavitvi vašega projekta.

3. Newspaper

Newspaper je ena izmed najbolj prodajanih tem v slogu novic in revij za WordPress. Ne glede na to, katero vsebino boste objavili na svojem spletnem mestu, od resnih člankov in poročil, pa vse do receptov, mode, kulture ali potopisov, ima tema Newspaper vnaprej izdelano predlogo, ki se ujema.

Ima veliko izbiro predlog, tako da obstaja velika verjetnost, da bo vaša spletna stran novic ali revije imele videz, ki je popolnoma primeren za to vrsto vsebine, ki jo objavljate. Ko izberete predstavitev med razpoložljivimi možnostmi, lahko nato s podrobnimi nastavitvami prilagajanja prilagodite zasnovo in zagotovite, da ustreza vaši viziji.

Po nedavni posodobitvi je tema Newspaper zdaj opremljena s popolnoma novim graditeljem strani povleci in spusti, ki vam pomaga prilagoditi spletno mesto.

Če želite oglaševati na svojem spletnem mestu, tema Newspaper vključuje orodje za upravljanje oglasov in veliko lokacij za prikazovanje oglasov.

4. Kalium

Tema ima veliko predlog, ki jih je enostavno prilagoditi.

Med predlogami so možnosti za agencije, fotografe, arhitekte, odvetnike, blogerje, samostojne podjetnike in številne druge vrste ponudnikov storitev. Predstavitve vključujejo vso vsebino, ki jo potrebuje tipično spletno mesto, in ne samo predloge domače strani, kot je včasih vidite pri drugih temah.

Če želite, da ima vaše profesionalno spletno mesto kreativen videz, je Kalium tema, ki jo želite dodati na ožji izbor.

5. Uncode

Tema Uncode se je že od prve izdaje povzpela na lestvice in postala ena izmed najbolj priljubljenih WordPress tem, ki je danes na voljo.

Tako kot mnoge druge najbolje prodajane WordPress teme, tudi Uncode vsebuje kvaliteten nabor predlog.

Tema vključuje priljubljen plačljiv vtičnik WPBakery Page Builder – prej znan kot Visual Composer – ki vam pomaga omogoča povleci in spusti prilagajanje Uncode teme in njenih predlog.

Druga vrhunska orodja v paketu Uncode vključujejo zmogljive vtičnike Slider Revolution in LayerSlider za diaprojekcije diapozitivov, ki vam bodo ponudili vse potrebno za dodajanje privlačnih predstavitev na vaše spletno mesto. Uncode deluje tudi z vsemi najboljšimi vtičniki drugih proizvajalcev, da zagotovi maksimalno združljivost z vsemi orodji, ki jih želite dodati na svoje spletno mesto.

S predlogami agencij, portfoljev, blogov, e-trgovine in korporativnih projektov lahko resnično ustvarite katero koli vrsto spletnega mesta WordPress s temo Uncode.

6. Avada

Tema Avada že dolgo prevladuje na prvem mestu na ThemeForestu in je z razlogom najbolj priljubljena tema. Ponuja veliko možnosti prilagajanja, predstavitvene postavitve za različne niše, pa tudi Fusion Builder za ustvarjanje edinstvene postavitve. Vse to skupaj z dosledno oceno 5 zvezdic in odličnimi mnenji uporabnikov, kot so:

“Neverjetna tema, zelo prilagodljiva, zabavna za delo. Sovražim spletno oblikovanje in Avada ga dejansko naredi spet vznemirljivega! ”
Preprosto je videti, zakaj Avada še naprej prevladuje v prodaji. Ta tema Premium WordPress je še vedno najbolj priljubljena v letu 2020. Uporabite profesionalno temo Avada WP, da hitro ustvarite edinstveno spletno stran WordPress s stilskim dizajnom.

 

Viri: Link1, Link2, Link3, Link4.

Vas zanima kako izbrati najboljšo WordPress temo? Stisnite na to povezavo: Link.